Sucessfactoren 2017-10-23T01:28:17+00:00

SOCIAAL

“MAKE A PROFIT BY MAKING A DIFFERENCE”

 • Grupo EBI heeft een track record van projecten, waarin de sociale leefomgeving, veiligheid en comfort van de families voorop staat. Het levendige bewijs hiervan is Prosperar Residence, een modern woonproject in São Gonçalo do Amarante. De eerste drie condominiums van dit innovatief sociaal woningbouwproject met in totaal 96 woningen zijn reeds grotendeels bewoond en de bewoners zijn zeer tevreden met hun nieuwe woning en leefomgeving.

 • Door te investeren in obligatieprogramma – II draagt u bij aan het opschalen van de ontwikkelactiviteiten van EBI en kunnen meer voornamelijk jonge families van betaalbare, menswaardige huisvesting worden voorzien.

“Ik woonde in een gevaarlijke wijk en betaalde huur voor een slechte woning. Nu betaal ik ongeveer hetzelfde aan hypotheek voor een mooie, eigen woning in een veilige leefomgeving. Het leven in Prosperar is voortreffelijk.”

Eva Bezera
“Mijn dochter speelt buiten zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat er iets gebeurt. Voor ons is de droom van een eigen woning uitgekomen. Je weet dat de woning van je familie is voor de rest van je leven.”
Israel Pinto Gomes

“De mensen gaan goed met elkaar om. Het is één grote familie. Ik voel me echt heel gelukkig in Prosperar. Het is de beste beslissing van mijn leven. Hier heb ik echt kwaliteit van leven.”

Ana Cristina Custodio

“Ik woonde in een kleine woning zonder enig comfort. Voor mij was het een droom om een huis te kopen in Prosperar. Het heeft mijn leven radicaal veranderd.”

Valter Ribeiro de Oliveira
 • Bewoners vertellen uit eerste hand hoe hun kwaliteit van leven, comfort en veiligheid radicaal is verbeterd.

 • Wilt u graag uit eerste hand zien hoe Grupo EBI een verschil maakt voor Braziliaanse huishoudens, bekijk dan het door de bewoers zelf onderhouden facebook “Condominio Prosperar Residence.”

+ FACEBOOK CONDOMINIO PROSPERAR RESIDENCE

SAFE

OPTIMALE RENDEMENTS/RISICO VERHOUDING
ZORGEN VOOR UW GEMOEDSRUST

 • Om de rendement/risico verhouding van het obligatieprogramma zoveel mogelijk te optimaliseren, heeft ons team van ervaren adviseurs een uiteenlopend aantal zekerheden ingebouwd

 • Investeren in welke vorm dan ook brengt financiële risico’s met zich mee. Tegenwoordig is de bankrente bijna gezakt tot een nul niveau. Wie genoeg rendement wil maken om iets op te bouwen voor later, zal naar alternatieve investeringen moeten zoeken. Deze zijn riskanter dan sparen, want je kan verliezen oplopen. Maar je zou het ook kunnen omdraaien: Met sparen heb je na belasting de zekerheid van verlies. Met beleggen heb je in ieder geval de kans om er positief uit te springen. (iexgeld, 2017)

 • Uw investering wordt volledig gemanaged door een vastgoedbedrijf van Nederlandse origine met een bewezen track record van 12 jaar in Latijns-Amerika.

 • De vastgoedexperts van Grupo EBI hebben reeds miljoenen euro’s aan vastgoedtransacties op een veilige manier begeleid: Als standaard protocol worden uitsluitend grondposities aangekocht met geregistreerde publieke eigendomsaktes en een positief “Due Dilligence” rapport, opgesteld door lokale advocaten.

 • Ter bescherming van uw investering heeft de stichting onder bepaalde voorwaarden het recht om een hypotheek te vestigen op het vastgoed.

STICHTING BEHARTIGT UW BELANGEN

 • Uw geld wordt in Nederland ontvangen op de escrow rekening van Stichting Administratiekantoor EBI, die speciaal is opgericht om toezicht te houden op uw investering.

 • Het professioneel stichtingsbestuur zorgt ervoor dat uw gelden uitsluitend worden overgemaakt volgens strikte escrowvoorwaarden en behartigt uw belangen gedurende de looptijd van de investering.

 • Na het beëindigen van de looptijd van het obligatieprogramma, draagt de stichting zorg voor het uitkeren van de obligatielening en opgebouwde rente op uw rekening.

Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar kunnen wel een sterk verwachtingspatroon scheppen. De aanbieding van deze obligaties valt buiten de reikwijdte van de Wet financieel toezicht en buiten het toezicht van de AFM (Autoriteiten Financiële Markten) hierop. De aanbieding aan consumenten valt binnen de reikwijdte van de Wet oneerlijke handelspraktijken en daarmee binnen het toezicht van de AFM op naleving daarop. Om u volledig te informeren over de risico’s en zekerheden heeft EBI een informatiememorandum opgesteld, dat wij u aanraden te downloaden op www.eurobrazilinvest.nl.

+ INFORMATIEMEMORANDUM AANVRAGEN

SIMPEL

INVESTEREN IN HET OBLIGATIEPROGRAMMA
VANAF € 5.000,-

 • Vanaf € 5.000,- kunt u zich reeds inschrijven voor het obligatieprogramma en meeprofiteren van deze unieke kansen. U doet dit simpelweg door het invullen van het elektronisch inschrijfformulier en het overmaken van de door u gewenste investering. Uw werk als investeerder zit er dan al op!!

 • Na het ontvangen van het inschrijfformulier en het volledige aankoopbedrag, draagt de Stichting Administratiekantoor EBI er zorg voor dat de aangekochte obligaties worden geregistreerd op uw naam in het obligatieregister.

 • Uw investering wordt volledig gemanaged door de vastgoedspecialisten van Grupo EBI. Het professionele stichtingsbestuur behartigt uw belangen gedurende de looptijd van uw investering.

 • Periodiek houdt EBI u op de hoogte over de ontwikkelingen van de onderneming en de voortgang van de projecten door middel van een nieuwsbrief.

+ DIRECT INSCHRIJVEN