Internationale luchtvaart

Passagiers uit Belém, Manaus, Natal en Salvador, zullen snelle en geoptimaliseerde verbindingen hebben in Fortaleza, en van daaruit naar Europa kunnen vliegen.

10/11/2017

(Foto: Persbericht)

De verkoop van Air France-KLM, in samenwerking met Gol, begon voor vluchten vanuit Belém, Manaus, Natal en Salvador, die Fortaleza verbinden met Parijs en Amsterdam. Tickets kunnen worden gekocht bij Air France en KLM-sites en callcenters.

Air France-KLM meldde dat binnenlandse vluchten worden uitgevoerd door Gol. Elke halte in Parijs en Amsterdam, zowel onderweg als terug, is gratis.

Volgens Jean-Marc Pouchol, CEO van Air France-KLM, is de ticketverkoop het resultaat van de Hub, die naar verwachting de tijd die passagiers wachten op verbindingen die door de hoofdstad Ceará gaan, zal verminderen.

“Dit zal een gemak zijn voor klanten in het noorden en noordoosten om ook te genieten van snelle verbindingen in Fortaleza,” zegt hij. “We zijn optimistisch over deze routes en verwachten een toename in de toekomst van het aantal Braziliaanse bestemmingen dat wordt aangeboden door Air France-KLM en GOL, via Fortaleza.”

Vanaf mei volgend jaar zal Air France twee wekelijkse vluchten hebben vanuit Fortaleza. KLM krijgt nog drie vluchten erbij.

Tijd van connectie tussen de steden in het noorden en noordoosten met Parijs en Amsterdam:

(Foto: Persbericht)
Voor meer informatie bekijk websites van Air France e KLM.
Bron: Redação O POVO Online, https://www.opovo.com.br/noticias/economia/2017/11/air-france-klm-inicia-vendas-de-voos-do-norte-e-nordeste-para-a-europa.html