President Dilma Rousseff verzekerde de continuïteit van de investeringen in de infrastructuur in het land op dinsdag 10 maart. Tijdens de 21e editie van Feicon Batimat, één van de belangrijkste events van de Latijns-Amerikaanse vastgoedmarkt, zei de presidente: “De door het Groei Acceleratie Programma “PAC” reeds gecontracteerde werkzaamheden worden voortgezet, we werken keihard om ervoor te zorgen dat de chronogrammen gehaald worden”.
Dilma bevestigde de belofte van de regering om het Minha Casa Minha Vida 3 programma te lanceren. Ze voegde eraan toe dat deze nieuwe fase van het woonprogramma kan worden uitgebreid met een nieuw sub-programma voor gezinnen met een familie-inkomen rond de 1,5 minimum salarissen. “Zoals we ook in vorige stappen deden, zullen we ook nu het programma verder verbeteren om een betere woonkwaliteit te garanderen en in te spelen op veranderingen in de markt. Het nieuwe sub-programma is vooral bedoeld om de implementatie in stedelijke gebieden te versnellen, waar de grondprijs veelal duur is en een belemmering vormt voor een hoger bouwvolume”, aldus de presidente.
Lees verder:

http://blog.planalto.gov.br/dilma-garante-continuidade-de-obras-do-pac-e-anuncia-nova-fase-dos-programas-de-infraestrutura/